1000 m2 showroom gevuld met pure passie voor auto's

Op zoek naar exclusieve auto's van de beste merken? Autocentrum Harlingen verkoopt niet alleen de meest indrukwekkende sportwagens of exclusieve sedans. Bij ons koopt u ook een beleving. Vandaar onze slogan: "We sell emotions". Want een auto uit het (meest) luxe segment is sensationeel. Wat is voor u de auto waar u al jaren van droomt en altijd keihard voor heeft gewerkt? De auto waar uw hart sneller van gaat kloppen? We helpen u de juiste auto te kiezen in een ongedwongen en luxueuze setting. U wordt daarom ook op afspraak ontvangen. Zo hebben we alle tijd om al uw wensen met u te bespreken en u te begeleiden naar uw droomwagen. 

Een exclusieve auto kopen bij Autocentrum Harlingen is een belevenis. De auto waar u van kinds af aan al van heeft gedroomd en al die jaren keihard voor heeft gewerkt. Die wilt u in alle rust bekijken. Ervaren hoe het rijdt. Hoe de auto van binnen ruikt. En natuurlijk hoe die motor klinkt als u even flink het gaspedaal intrapt. We vertellen u alles wat u wilt weten over uw nieuwe exclusieve auto. Daarnaast kunt u zelf het complete gevoel ervaren. Een exclusieve auto van Autocentrum Harlingen prikkelt al uw zintuigen, laat hoofden van voorbijgangers omdraaien en zorgt telkens weer voor een sensationele kick.

Bent u al tijden op zoek naar uw droomauto? Die snelle Porsche of superluxe Mercedes en lukt het maar niet deze te vinden? Dan gaan wij voor u op zoek. Ons uitgebreide netwerk bestaat niet alleen uit dealers, maar ook uit autoliefhebbers. Dit geeft ons toegang tot exclusieve kanalen. Ons team bestaat uit 3 broers met een gedeelde passie voor auto's. Het onderlinge vertrouwen en de sterke band die we hierdoor met elkaar hebben zorgt ervoor dat we vlekkeloos op elkaar inspelen en samen bergen kunnen verzetten. Onze showroom is voorzien van alle ruimte en comfort en ingericht zoals u mag verwachten van een autodealer uit het luxe segment. Zo kunt in u in alle rust en luxe uw nieuwe wagen aanschaffen. 

Een bezoek aan onze showroom in Harlingen zal het hart van iedere autoliefhebber sneller doen kloppen. Wilt u een proefrit maken, meer weten over bepaalde modellen of even rondkijken om de luxueuze sfeer te proeven? Dan staan Erdo, Ilhan en Ayhan voor u klaar. Zien we u snel?

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata